top of page
  • Forfatterens bildeAlt Om Bålpanner

Test av Rentbrennende Bålpanne Solo Stove Bonfire

Oppdatert: 12. jan.

*Innholdet inneholder annonselenker for Bålstedet


En rustfri overraskelse. Lett, røykfri og solid.

bålpanne røykfri solo stove
Foto: Baalstedet.no

Her kan du kjøpe Solo Stove Bonfire


Det er ikke ofte man møter på nyheter i bålpanne-verden. Men for en nyhet! Solo Stove er et amerikansk merke som virkelig satser på å gjenoppfinne bålpanner. De har laget et system som gjør at bålpannen har en dobbelt forbrenning, hvor på resultatet er en røykfri varme. Det er en helt annen verden å sitte rundt en slik bålpanne. Dette må prøves!


Kan brukes mange plasser

Det som gjør at Solo Stove Bonfire scorer bra på denne testen, er nemlig at denne kan settes rett på terrassen. Bålpannen løftes opp ca 10cm med en sokkel i rustfritt stål, som tillater luft å sirkulere under. Men selve bålpannen er også relativt kjølig under luftinntaket i bunnen. Bålpannen gir gradvis varmere oppover mot toppen, og må ikke tas på. Det er også lurt å holde skotuppene unna metallet. Undertegnede kan bekrefte dette! Bålpannen er også testet rett på snø, og da smelter ikke snøen under engang. Så fyrer du med bjørk, (gnistrer ikke) så kan du trygt sette denne rett på terrassen.

Masse tilgjengelig bålpanne-tilbehør

Selv om det er flere lignende bålpanner som har kommet til markedet etter Solo Stove tok sitt innpass til Norge, så utmerker Solo Stove bålpannen seg med å ha mye bålpanne-tilbehør tilgjengelig. Det er mange som kun har bålpannen, og selv om bålpannen fungerer utmerket i seg selv, så er det kjekt med både grill muligheter, trekk for å beskytte bålpannen, lokk som konverterer bålpannen til bord når den er kald og ikke minst en gnistfanger for når du bruker blandingsved. Alt av tilbehør i metall er i like god rustfri kvalitet.


Fornøyde kunder

Baalstedet.no er importøren for Solo Stove i Skandinavia. Iht til deres tall, så er det solgt over 10.000 Solo Stove Bålpanner i Norge siden inntoget i 2017. Vi ser med over 150 strålende fornøyde anmeldelser, så er dette et godt kjøp som vi anbefaler.


Her kan du kjøpe Solo Stove Bonfire*Innholdet inneholder annonselenker for Bålstedet


750 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page